Hollandse Plassen, bereikbaar en bekend

'Denk je aan waterrecreatie, dan denk je aan de Hollandse Plassen.' Deze droom gaan we samen realiseren. De Hollandse Plassen wordt een begrip onder waterrecreanten en toeristen, nationaal en internationaal. Geen gebied is zo veelzijdig qua aanbod en cultuurhistorie als de Hollandse Plassen. Het is groter dan de Friese meren en centraal gelegen tussen de grote steden. Een ideale vakantiebestemming om Holland vanaf het water te ontdekken! OPHP wil lokale ondernemers en overheden helpen om samen te bouwen aan de bereikbaarheid en bekendheid van de Hollandse Plassen.

Project Kansenkaart, Hollandse Plassen bereikbaar

De kansenkaart geeft weer waar in het gebied de kansen liggen om de bereikbaarheid en daarmee verblijf in het Hollandse Plassengebied te verbeteren. Het kwam tot stand dankzij en inventarisatie van de lokale kneppunten in samenwerking met ondernemers.

Lees alles
 

Project promotie Hollandse Plassen

De eerste zichtbare promotie van Hollandse Plassen zijn het logo, de website en de Facebookpagina. Deze hebben als doel om de lokale promotieactiviteiten versterken en verbinden. Ondernemers en vrijwilligers bouwen samen aan de inhoud van de website en Facebookpagina.

Lees alles
 

Project merkidentiteit en marketing

De marketing roadmap geeft weer hoe, in de ogen van ondernemers, het merk 'Hollandse Plassen' op de kaart gezet kan worden. Het vormt een inspiratiebron voor de ontwikkeling van aanbod, bereikbaarheid en promotie.

Lees alles
 

Doelstellingen

Groei van omzet en werkgelegeheid in waterrecreatie en toerisme  -  Versterken van het ondernemersklimaat  -  Verbinden van en lobby voor lokale ondernemersverenigingen  -  Verbeteren van bekendheid en bereikbaarheid 

Meer OPHP
 

OPHP bestuur

Onze bestuurleden: Bart Carpentier Alting, Vlietland (voorzitter) en contactpersoon - Peter van der Spek (secretaris) - Eric van der Wansem (bestuurslid) - Wendy Verbeek (bestuurslid) - Harrry Kortman (bestuurslid) - Bart Kempers (bestuurslid)

Contact